– Jeg er strålende fornøyd med tiltaket Avlsstall, og spesielt godt fornøyd med Falkanger Stall og Stutteri. Åringen jeg eier ser ut til å stortrives hos dem, sier Ole Evanger.

– Min tid med hest i norsk travsport strekker seg over flere år. Sammen med min samboer har vi hatt løpshester, og nå er vi i gang med avlshoppe og unghest i tillegg. Det er klart at hobbyen er tidkrevende og at det koster noen kroner. Når valget ble tatt i å satse som vi har gjort, er Avlsstall perfekt. Det gir mer fritid, mens unghesten får alt av stell den trenger. Så langt er vi meget tilfreds, understreker Evanger.

– Savnet etter et komplett tilbud i området der vi bor har vært til stede, og at Falkanger tilbyr slik kvalitet som de gjør er viktig. fortsetter mannen med bopel utenfor Bergen.

I nærområdet
Åringshoppa etter Bork Odin og mammaen som er halvsøster til Ådne Odin deltar i det som kan kalles barnehage for hest.

– Driverne på Falkanger, jeg har stort sett hatt kontakt med Kristoffer Lunde Malme så langt, vet hva som må til og det som skal gjøres. Forleden besøkte jeg gården og fikk selv se store flotte havnehager og en romslig stall. Førstefødte til vår avlshoppe etter Odd Herakles slet jeg mer med, det viste seg å være vrient å finne plass til denne. Med konseptet Avlsstall er ting mer forenklet, dessuten det at åringen står oppstallet i vårt nærområde er både gledelig og viktig, poengterer han.

– Avlsstall er rett og slett perfekt for oss, avrunder Evanger.

www.avlsstall.no – sammen om morgendagens hester

(Foto: Kristoffer Malm Lunde/Maria Lundborg og Ole Evanger. Tekst: Even Elvenes)